chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 w sumie ktoś mógłby wziaść lapka ;P poczte zda się sprawdzić co ważne ;P niestety to nie przejdzie bo musze zostawić bratowej laptopa egzaminy ma na jagielońskim w niedziele i trzeba się uczyć.. chyba że z telefonu sie połączysz mam wi fi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2009 W Re będę około 20-21, jeżeli będzie się dało to wpadnę wcześniej lecz wątpię gdyż będę jechał z za Krakowa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2009 juz jestem w krakowie. siedze sobie na grota rodeckiego i czekam na aż narzeczona brata coś tam zaliczy i musze przyznać że budynek jest imponujący ale jedna wada mnie irytuje, poprostu nie ma gdzie siedzieć wszystkie schody są zawalone studentami korytarze puste.. co jakiś czas jakieś krzesełko bez stolika, poporstu masakra.Na dodatek tego pełno dzieci dzisiaj bo organizują jakiś uniwersytet dla dzeici. Ale musze przynać że pogoda iście wiosenna . Do zobaczyska na meetingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2009 18.20 jest w krk kto mnie odbierze ? Jeżeli jedziesz/spotykasz się na miejsciu z Sławkiem (Edartem) to możesz na nas (Mnie, Chmuriego i Czoobka ) liczyć. Będziemy lekko po 18:30. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2009 No do zobaczenia wszystkim Linux pamietaj, 304-ka, przystanek przy Orlenie, wołać Czubka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2009 bede pewnie ok. 17:30-18:00 na dworcu PKP jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2009 Dokładnie według pkp jestem 18.19 lub 18.25 CU @ krk ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2009 no ja zaraz coś zjem i lece na meeting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 chmuri widzę relacjonował nas bieżąco Grunt to mobilny dostęp do sieci :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 no ba naszczęście już po spotkaniu i o komentarze zapraszam TUTAJ Uprzejmie proszę beniamina blumsiena o zamknięcie tego tematu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach