chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 Już coś konkretnego ze spaniem wiadomo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 Hostele blisko rynku: Moon Juvenia (Błonia) Podałem te lokalizacje ponieważ są niedaleko mojego mieszkania to mogę zaprowadzić - rezerwacja we własnym zakresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 Paweł, bierzesz aparat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 Podałem te lokalizacje ponieważ są niedaleko mojego mieszkania to mogę zaprowadzić - rezerwacja we własnym zakresie Ciekawe czy będziesz w stanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2009 @Jarek - postaram się @Linux - pomyślę nad tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 @Jarek - postaram się@Linux - pomyślę nad tym @najmen, @Linux - nie no niech ktos wezmie aparat, by bylo cos lepszego niz foty z komorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 jeśli pojade co się bardzo zapowiada to wezmę porządny aparat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 Ustalcie między sobą kto bierze, najlepiej osoba z najlepszym sprzętem i tyle . Bo jeszcze wyjdzie na to że 5 osób przywiezie aparat, a po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 Tzn? Lustrzankę analogową mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 Ustalcie między sobą kto bierze, najlepiej osoba z najlepszym sprzętem i tyle . Bo jeszcze wyjdzie na to że 5 osób przywiezie aparat, a po co? nadmiar 'aparatow' nie powinien stanowic zadnego problemu, a tym bardziej duza ilosc zdjec , a moze ktos kamerke wezmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2009 a moze ktos kamerke wezmie O niee! Wtedy by było tylko, "to się wytnie, to się wytnie". Niektóre rzeczy na zdjęciach można ukryć, na filmie jest z tym trudniej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Postanowiłem że listy nie będę robił. Taka lista była robiona na pierwszym meetingu i średnio to wypaliło. Kto chcę niech po prostu przyjdzie i Tyle. Ja niedługo zliczę wszystkich którzy pisali w tym temacie i na innych forach że będą (w razie wątpliwości skontaktuje się z Wami na pw) i zarezerwuje daną ilość miejsc. Pozdrawiam ! P.S nie mogłem edytować powyższego postu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2009 Czwartek wieczorem dokonuje rezerwacji więc do tego czasu jeszcze można się zgłaszać P.S ale postów sobie nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2009 Czwartek wieczorem dokonuje rezerwacji więc do tego czasu jeszcze można się zgłaszać P.S ale postów sobie nabije mnie licz jako dwie osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2009 Ok, dzięki za informację. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Linux zrób w końcu listę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 heh gdyby nie trzy egzaminy w piątek i sobotę to bym był Może coś wiosennego się zrobi ? Ustka? Mielno ? Kołobrzeg ? Mazury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Ile wstępnie teraz osób jest na liście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Osoby jadące przez katowice lub z innych terenów wynajmujące hostet czy coś podobnego proszę o kontakt pilny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Lista skazańców na dzień 03.02 LINUX NAJDMEN ADRIAN SZ. JAREK MALU KISIEK CHMURI BLUEMAN PC SPANNER WYGODAD + 1 MALITEK GAMSTI CZOOBEK SONIN @Gamsti tam wrzuć jakieś info na PiO to moze się jakieś Jeże pojawią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Lista skazańców na dzień 03.02MALU Co mnie tam wrzucasz, jeszcze się nie zadeklarowałem 100%`owo. Bo szczerze mówiąc, nie chce mi się tyłka tak daleko ruszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Co mnie tam wrzucasz, jeszcze się nie zadeklarowałem 100%`owo.Bo szczerze mówiąc, nie chce mi się tyłka tak daleko ruszać. Nie dyskutować tylko ruszać tylek ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Paweł, ta lista nie jest 100% aktualna. Kontaktowałem się z niektórymi osobami i zmieniły swoją decyzje. Zrobię listę jutro wieczorkiem. P.s a malu to noob jak nie jedzie ;f ^^. P.S 2 temat na pio jest już dawno . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 Tudzież po wyrobieniu legitymacji rencisty mam zniżkę 50% na bilet a osoba która by chciała jechać ze mną jako opiekun ma 95% zniżki, ktoś z pomorza jedzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Luty 4, 2009 Lista skazańców na dzień 03.02LINUX NAJDMEN ADRIAN SZ. JAREK MALU KISIEK CHMURI BLUEMAN PC SPANNER WYGODAD + 1 MALITEK GAMSTI CZOOBEK SONIN @Gamsti tam wrzuć jakieś info na PiO to moze się jakieś Jeże pojawią SPANNER deklarował +1 ale jeszcze nie gwarantuje ze będę bo egzaminy narzeczona ma na uczelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach