ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Blue jak coś to ja mogę sie dorzucić tyle ile potrzebujesz baaa nawet mogę prowadzić jak się spijesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Ja tego 6 czy tam 7 czy kiedy tam bym wpadł, wcześniej zaliczenia, szkoła, itd itp ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Spokojnie, już wyjaśniłem wszystko z Bartkiem. Nie zmieniamy terminu meetingu, niestety Bartek wysunął propozycję swojego terminu trochę za późno - jak już wybraliśmy luty. Wcześniej też myślałem nad końcem stycznia ale wybór padł na luty i tak zostanie. Nie róbmy już zamieszania. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2009 @BlueMan to wpadnij z dziewczyną jaki problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2009 każdy kto jedzie pociągiem:D zapraszam tutaj //wymoderowano wątpie czy ktoś wogóle wie z czym to się je ale jak ktoś często buja się pociągiem i pyta się o której będzie pociąg to będzie mile zaskoczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2009 wole to: http://rozklad-pkp.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2009 każdy kto jedzie pociągiem:D zapraszam tutaj //wymoderowano wątpie czy ktoś wogóle wie z czym to się je ale jak ktoś często buja się pociągiem i pyta się o której będzie pociąg to będzie mile zaskoczony. HAFAS w wersji CD (dawno temu, w wersji na dyskietkach) był dobrym programem w czasach kiedy podstawowym dostępem do internetu (nie licząc uczelni/akademików) było połączenie modemowe. Dziś używanie go (kiedy dostęp do netu ma się także w telefonie) mija się trochę z celem. Tym bardziej, że nie jest to freeware i udostępnianie nielegalnej wersji programu nie jest najlepszym pomysłem. (Odsyłam do działu cennik na stronach PKP). Gdybym był tutaj moderatorem- za ten link, oraz całokształt Twoich wypowiedzi na tym forum otrzymałbyś właśnie bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2009 Gdybym był tutaj moderatorem- za ten link, oraz całokształt Twoich wypowiedzi na tym forum otrzymałbyś właśnie bana W sumie to samo miałem napisać, ponieważ link jest to forum o tematyce raczej mało legalnego udostępniania plików. EOT W dzień meetingu osoby które dojeżdżają; możemy się umówić na jakąś zbiórke na dworcu i potem przemaszerować do knajpki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2009 (edytowany) czy można tak jak to ma we wszystkich porządncyh meeting w pierwszm poście zrobić liste ludzi którzy będą? Edytowano Styczeń 17, 2009 przez nrm patrz na co odpisujesz (lista była w wątku z sierpniowym spotkaniem) [przeniesione z owego wątku] (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Szkoda Bartłomieju, że nie dasz rady dotrzeć. Ja wpadnę - pod warunkiem, że Adrian gdy wybije godzina ponownie zbierze ekipę do klubu ; ]. // Paweł, Ty też poinformuj swoją miłość, że wrócisz rano ; ) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 // Paweł, Ty też poinformuj swoją miłość, że wrócisz rano ; )Pozdrawiam. No OK - tym razem nie ma przebacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Ja wpadnę - pod warunkiem, że Adrian gdy wybije godzina ponownie zbierze ekipę do klubu ; ].Zależy czy będziecie grzeczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Będziemy Planujecie być w jednej knajpie czy w kilku ? Bo tak wychodzić na zimne powietrze to nieźle sponiewierać może taka droga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Będziemy Planujecie być w jednej knajpie czy w kilku ? Bo tak wychodzić na zimne powietrze to nieźle sponiewierać może taka droga... Haha, sponiewiera to Cie co innego a nie zimne powietrze . Max 2 knajpy ( w sumie ta druga to raczej klub [słuszna uwaga Sonin], z jednej do drugiej nie jest daleko (jak mówimy o tej w której byliśmy na pierwszym meetingu). Co do listy to nie wiem czy to ma sens, na pierwszym meetingu zbytnio lista nie wypaliła. P.S Sonin, zapraszam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 P.S Sonin, zapraszam serdecznie Dziękuje, czekałem aż to napiszesz, inaczej nie śmiałbym wpadać :f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Gdyby to bylo w tym tygodniu to bym wpadł bo akurat jade na urlop (tydzień) więc również na WHT mnie nie będzie. A nie uśmiecha mi się specjalnie w lutym jechać z wawy do krk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Gdyby to bylo w tym tygodniu to bym wpadł bo akurat jade na urlop (tydzień) jak chodziłem do szkoły to się ferie nazywały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Jak zwał tak zwał ;-) dla mnie to jest urlop od szkoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2009 Urlop brzmi tak dojrzalej NRM - pogromco! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2009 Proszę osoby które jeszcze nie zawarły głosu w tym temacie a mają zamiar pojawić się na meetingu o wpis w tym temacie albo kontakt na pw. Wypadało by wiedzieć na ok. ile osób zarezerwować miejsce. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 jeśli o mnie chodzi to rezerwuje 2 miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 no i jarek bedzie ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 Dobra, dobra - Jarek nie nabijaj Ty już się zgłaszałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2009 Dobra, dobra - Jarek nie nabijaj Ty już się zgłaszałeś Ty młody nie obijaj się i zrób listę ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2009 Trochę daleko Długość trasy: 666km Szacowany czas przejazdu: 9h 35 min Zróbcie coś w Szczecinie Gorzowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach