Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 "Młodszych" tzn 18 ? 17 ? 65 pS. Też jakiegoś gratisa chce załapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 22 jesieni :] co na pewno nie jest dużym wynikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Ale 16 to gorzej troszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 O jej każdy jest mile widziany i tyle! Tylko uzgodnijcie z rodzicami, żeby nas potem matki za Wami z policją nie goniły po Krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 O jej każdy jest mile widziany i tyle!Tylko uzgodnijcie z rodzicami, żeby nas potem matki za Wami z policją nie goniły po Krakowie To akurat nie problem 16 lat to znowu nie 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 To wbijaj i tyle kur.. Będzie wporzo P.S jestem na tych zdjęciach.. najmłodszy z wszystkich . Każdy jest zaproszony, czym więcej osób tym lepiej. Jak byśmy mieli kogoś dyskryminować z powodu wieku, ilości dedyków czy vpsów to przyszły by 2 osoby. Wbijaj na spokojnie, jak chcesz mój nr tel. to napisz mi na pw. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 kurcze przyjechałbym, ale pewnie bym musiał urodzinową flachę postawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Ci co ostatnio nie dotarli mają zabrać każdy ze sobą "Jacka" w ramach rekompensaty dla organizatorów Pamiętaj też o tym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość8 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Jaki Jacek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gamsiu 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Witajcie, Postaram się pojawić Może namówię jeszcze kogoś z pozycjonerów;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 Jaki Jacek? Jacuś Daniels Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 a zamiast Jacka może być Ikar ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 a zamiast Jacka może być Ikar ?? A zamiast Jack'a i Ikar'a może być ballantines'a ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 Mam nadzieje do zobaczenia Z Wieliczki to w koncu rzut beretem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 Mam nadzieje do zobaczenia Z Wieliczki to w koncu rzut beretem W sumie pogadaj z Linuxem on też jedzie z Wieliczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 Mam nadzieje do zobaczenia Z Wieliczki to w koncu rzut beretem Potwierdzam, 304 sobie pojadę. Czoobek, jak chcesz wcześniej się umówić na jakiegoś browca to pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 Czoobek, jak chcesz wcześniej się umówić na jakiegoś browca to pisz Ty to wiesz jak się dogadasz to do mnie i też będę wcześniej niż na tą 19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 Potwierdzam, 304 sobie pojadę. Czoobek, jak chcesz wcześniej się umówić na jakiegoś browca to pisz Z mila checia! Odezwe sie PS. Zamkowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2009 Ty to wiesz jak się dogadasz to do mnie i też będę wcześniej niż na tą 19 H@H@. Czoobek. Nie ma problemu, pasuje mi. Ja mam wszędzie blisko. Nie koniecznie w ten dzień co jest meeting, jak coś to pisz na pw bo zaraz mod wpadnie i będzie kolejny (już) warn do kolekcji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Przesuńcie spotkanie wcześniej to wpadnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 wcześniej, tzn. godzinę, czy dzień?? Mi 7 też tak średnio teraz pasuje... 5 mam egzamin 6 mam rocznicę z dziewczyną 7 było by spotkanie... bym tak kursował Sosnowiec-Kraków-Sosnowiec-Kraków-Sosnowiec :| więc może by tak zmienić dzień? Chyba, że 7 ktoś jedzie z okolic Sosnowca i chce się dorzucić do paliwa? :] ok 10zł/w jedną stronę oferuję :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Mam na myśli 30/31 styczeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Jakby to było 30 to bym mógł się pojawić, bo 31 bym musiał specjalnie przyjeżdżać,albo zostawać po egzaminie,który mam 29. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 6 mam rocznicę z dziewczyną7 było by spotkanie... Nie można zrobić w next day? :F przecież to żaden no problem... Mam na myśli 30/31 styczeń. odpadam. ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2009 Ja też neistety w ostatni weekend stycznia mam inne plany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach