Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Witajcie, dawno się nie widzieliśmy. Dużo się zmieniło, głowa kupił legalnego cpanel'a itp.. więc jest o czym porozmawiać . Może spotkamy się w Krakowie w dniu 7 Lutego (Pierwsza sobota tego miesiąca? ). Standardowo w RE (Na Mikołajskiej) - zrobię rezerwację na daną godzinę (do ustalenia, oczywiście popołudniu). Pasuje Wam termin? START: 7 luty 2009 - godzina 19:00 KONIEC: Do upadłego ostatniej uśmiechniętej osoby xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Czyżbym też mógł przyjechać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Co do gadżetów się zastanowie bo ostatnio się nadźwigałem i się prawie nie przydały - będę na 99%. BlueMan wbijaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Pewnie zawitam i ci co ostatnio mieli być obecność obowiązkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Blueman, oczywiście - zapraszam serdecznie. Paweł, na mnie możesz liczyć. Jak nikt chętny się nie znajdzie to ja wezmę wszystkie gratisy (jok3). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Pewnie zawitam i ci co ostatnio mieli być obecność obowiązkowa Ci co ostatnio nie dotarli mają zabrać każdy ze sobą "Jacka" w ramach rekompensaty dla organizatorów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Ci co ostatnio nie dotarli mają zabrać każdy ze sobą "Jacka" w ramach rekompensaty dla organizatorów No ja nie byłem... ok wezmę i będę na 99% Tam ktoś szykuj mi kimę jakąś albo hotel tylko nie za 100zł dobę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Jeżeli to się nie pokryje z żadnym z 2 przewidywanych barcampów Poznańskich. To zastanowię się nad przybyciem :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Jak by ktos z moich okolic sie wybieral to i ja sie moze pojawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Za drogi bilet, bieda w kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 ktoś z Wrocławia będzie jechał?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 ktoś z Wrocławia będzie jechał?: ja ;] masz info na PW juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Ja bym z jarkiem nie jechał, zwłaszcza gdy masz słabą głowę Malu, Ty się nie zastanawiaj tylko masz być ;] P.S Zapraszam serdecznie cały team wht! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Ja bym z jarkiem nie jechał, zwłaszcza gdy masz słabą głowę Malu, Ty się nie zastanawiaj tylko masz być ;] spokojnie damy rade:D w końcu 4 h można coś konkretnego zmotać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Jakby ktoś z pomorza chciał jechać ze zniżką 95% na PKP to niech się ze mną zabierze, będzie jechał jako opiekun (Legitymacja, II Grupa itd). Zaś jest jakieś tanie w miare połaczenie do Krakowa ? Bym się zabrał, akurat mam ferie Najtańsze + 50% zniżki dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Liczę na Was Powiedzcie mi jeszcze która godzina Wam odpowiada (sprawdzacie sobie pociągi itp) i umówmy się że dacie odpowiedź do Niedzieli. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Myślę że 19-20 aby każdy mógł dojechać, niektórzy pracują w soboty etc. p.s. tam z Sosnowców i innych takich też ludzie mile widziani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Ja bym z jarkiem nie jechał, zwłaszcza gdy masz słabą głowę pffff stary jeszcze mało o życiu wiesz... idź lepiej przed ojcem skitrać już 0,7 wiesz gdzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 0.7 tam się nie mieści H@H@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 dajcie jakieś konkretne namiary gdzie będzie spanie jeśli będzie:P oraz gdzie będzie się miło gawędzić przy szklaneczce herbaty oraz przegryzając hmm ciasto? :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 patrick, daj znac czy bys sie wybieral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Kto z pomorza chce jechać ze zniżką 95% w obie strony - taka okazja prędko się nie zdarzy ... godzina jakaś normalna + widok na jakieś panienki, potem sie do nazwa.pl do DC pójdzie zeby nie było ich pisku słychać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 @ najdmen widzę że to było do mnie rozważam opcje przyjechania ale sesja się zbliża panowie z wrocka na bank jedziecie przez Katowice więc ja też PW poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 kei.pl też ma swoją siedzibę gdzieś tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Administracja odpada - egzaminy w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach