Tomis 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Sprzedam domenę ProWeb.pl Unikalna domena do dowolnego wykorzystania. Zbierz grupę profesjonalistów w dziedzinie internetu i stwórz uznaną w Polsce markę ProWeb.pl Kontakt: PW lub wirtua@gmail.com Możliwa faktura VAT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Jaka cena ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Ja chyba nawet nie pytam, bo mnie zmiażdży.... ale domenka ciekawa.. w sam raz na krzaczka : ) chociaż to nawet szkoda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomis 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Nie chcę za nią milionów i mam rozsądne oczekiwania cenowe ;-) Jednak chcąc nabyć dobrą domenę, która będzie mocną wizytówką w internecie naszego biznesu, to trzeba się przygotować na ciut większy wydatek niż kilkadziesiąt lub kilkaset złotych za tak ciekawy adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 Więc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 łeeee.... to za 1,22 zł w promocji nie kupię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach