Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 Witajcie, Od kilku dni się rozglądam za serwerami VPS i niestety nie znalazłem tego co chciałem Zwracam się do was więc z prośbą bo może wy znacie jakąś ofertę, którą przeoczyłem. Potrzebuję: - 2 Serwery VPS (1 dla znajomego) - min. 500 GB transferu (każdy) - ramu ok 512 mb lub więcej - Dysk 10 - 15 GB lub więcej - KONIECZNIE Polska lokalizacja Szczerze mówiąc nie wiem czy coś znajdę za kwotę 150 pln brutto co akceptuje serwery gier(dokładnie 1 serwer mało wymagającej gry + TS ). Projekt non-profit dlatego nie mam więcej funduszy na ten cel. Z góry dzięki Hamurabii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 - min. 500 GB transferu (każdy) - KONIECZNIE Polska lokalizacja 150 pln brutto Nie ma szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 @nvu Szanse są Tyle, że Gametec to jedyna firma którą spełniała ten nieszczęśliwy limit transferu.... Jednak już na maila w sprawie oferty nie są w stanie odpisać a wysłałem z dwóch kont email i dostałem potwierdzenie, że dotarło na skrzynkę. - Czekam kilka dni i nic... @juvenito Dzięki zweryfikuję ich ofertę, NIP/REGON + telefony można zawsze sprawdzić Mimo wszystko nie zakończyłem jeszcze poszukiwań Dedyk z LN - w ostateczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosynier 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 @up też pisałem do nich, ale zero odzewu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach