Prohost 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2009 Zgadnijcie czyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2009 Prohost musial przechodzic kolo mojego tarasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 Zgadnijcie czyje. bardzo mi sie podobaja zdjecia serwerowni, i chcialbym zapytac o kolokacje Nawiazujac do ochrony 24h, rozumiem ze gdzies poza kadrem jest pies w budzie pilnujacy "biznes" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 Wygląda jak z wystawki w Niemczech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 To jest Beyond, maja specjalna czesc DC wydzielona pod wychlodzenie duzej mocy (np. duzo blade'ow w szafie) - na zdjeciu widzimy wlasnie te rozwiazanie - chlodzenie wiatrem i sniegiem. OVH ze swoim chlodzeniem wodnym moze sie przy tym rozwiazaniu schowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 To jest Beyond, maja specjalna czesc DC wydzielona pod wychlodzenie duzej mocy (np. duzo blade'ow w szafie) - na zdjeciu widzimy wlasnie te rozwiazanie - chlodzenie wiatrem i sniegiem. OVH ze swoim chlodzeniem wodnym moze sie przy tym rozwiazaniu schowac. Nie potwierdzam, obszedłem dzisiaj Stary Browar dookoła i nic tam takiego pod ścianą nie stoi ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 Nie potwierdzam, obszedłem dzisiaj Stary Browar dookoła i nic tam takiego pod ścianą nie stoi ;P To jest schowane na dachu, dlatego tego nie widziales. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 @up Żeby był trudniejszy dostęp dla złodziei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 To jest schowane na dachu, dlatego tego nie widziales. Ok, dzięki za info, pójdę w nocy na rekonesans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 Otwierają nową lokalizacje w Gdańsku i sprzęt czeka na transport Kulczyk musi zwolnić śmigłowiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 Kisiek gratuluje zakupu, SUN to jedna z lepszych firm. Widzę z pcetów przerzucacie się na markowe sprzęty. Gratuluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chudy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2009 Zastanawiam sie nad zakupem jakiejs szafy rack. Znalazlem cos takiego: Chlodzenie juz jest, a jakby nie wyrabialo to zawsze mozna serwer przeniesc na jedna z trzech dolnych polek Co wy o tym sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2009 Uuuu... nawet ma lodówkę wbudowaną. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2009 na 3 dolne półki wrzuciłbym routerki, a potem zamontował jakoś serwery w tym racku na górze tylko półki wyjął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2009 wy sie smiejecie jak mialem swoja amatorska siec wifi to trzymalem sprzet w lodowce, tylko troszke przerobionej ale wrazenie robilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2009 A ja router do neta trzymam na strychu gdzie w zimie jest taka temperatura jak na polu (nawet - 20 ) a w lecie gorącą (+ kiedyś było ) I działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach