KRAWCZYKpro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2009 Witam, proszę Was o pomoc... zakładam w panelu nowe konto: www.site.swieze.info . Napisałem do supportu, że 1) nie mogę się przełączyć przez ten host, po IP wszystko idzie dobrze po domenie, nie. 2) kiedy wpisuje w FF i IE adres strony mam błąd 404. Proszę was drodzy forumowicze o pomoc U supportu z host9 wszystko ok działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2009 Trochę mało gramatycznie napisałeś i momentami Cię nie rozumiem... Mówisz o koncie reseller? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2009 Ludzie, dlaczego wszystkie tematy zakładacie na "forum główne"? Po to są działy na tym forum, żeby je używać.. Przenoszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRAWCZYKpro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2009 BlueMan: wybacz, dużo piszę po angielsku artykułów i prace magisterską w międzyczasie i wieczorami wyłączam gramatyke polską Konto reseller. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach