chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 Powiedzie mi ile mogę kupić domen w promocji za 0,77 groszy w az.pl? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 Bez ograniczeń. Tylko po roku musisz za 122zł przedłużyć, nie możesz przejść do innej firmy Jak domena na rok, to tylko tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 dziwne mi sie pojawia w panelu że 9,90:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 Nie rejestruj przez panel, tylko przez stronę główną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 no dobra ale jak wpisuje w 3 kroku login in hasło to mojego konta to zawsze mam 9,9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 Wyślij do nich maila, albo zadzwoń. Z tego co słyszałem zdarzało się, że inne ceny były na stronie, a inne w panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 wysłane jak odpiszą dam znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 wysłane jak odpiszą dam znać A ile domen juz zaregales w tej promocji? Pewnie dali jak zwykle jedna albo gora 5 w tej cenie. Nie musisz przedluzac, zeby dostac authinfo wystarczy doplata do ceny rejestracji, mozna zrobic w kazdej chwili w panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 ani jednej i nie mam żadnego auth info:D nie ma nic w regulaminie o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 Bez ograniczeń.Tylko po roku musisz za 122zł przedłużyć, nie możesz przejść do innej firmy Bzdura, nie trzeba przedłużać za 122zł.. wystarczy dopłata 8netto i wydają authinfo.. wtedy darmowy transfer do kogokolwiek.. ot chocby masternet i przedluzasz za 45 netto.. btw.. nowy cennik w az.pl dotyczacy domen "juz" 15go stycznia.. @Chmurki jesli wezmiesz nie za 77 groszy a za 9,90 (cena pl) authinfo masz od razu w panelu widoczne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 Popatrzcie sie:D Sam nawet z tych krótkich postów zajarzyłem o co kaman z auth info:D no spoxik:) dziękuje wszystkim:D zobaczymy co odpiszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxon 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2009 W az.pl można kupić tylko jedną domenę w promocji, każde kolejne są już po normalnej cenie (niestety). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2009 Jak ja rejestrowałem w promocji jakiś czas temu to miałem chyba 10 domen w tej cenie, po czym podskoczyła mi cena do tych 9 zł, i az mi odpowiedziało że jest limit rejestracji w promocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2009 ludzie by kupowali po 0,77gr i nie odnawiali a az by tylko dopłacał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vip 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 to gdzie wg was najbardziej opłaca się kupic domenę, jesli zamierza się ją odnawiać? konkretnie com, ale pl też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 oczywiście, że masternet.pl! rulez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2009 to gdzie wg was najbardziej opłaca się kupic domenę, jesli zamierza się ją odnawiać?konkretnie com, ale pl też W az za rejestrację domeny pl bez promocji, wychodzi 12,08zł (masz w panelu kod AuthInfo dzieki któremu możesz domenę przetransferować). W masternet 14,64zł. Masternet polecić mogę śmiało.. Ja zazwyczaj rejestruję gdzie taniej i przenoszę tam gdzie są najtańsze odnowienia. Przy jednej domenie to taka zabawa nie bardzo ma sens, bo czas też kosztuje ale przy większej ilości nie przenoszonej jednocześnie jest to już opłacalne. btw.. ciekaw jestem jakie ceny pojawią się tego 15 stycznia za odnowienia pl w az.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vip 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 a gdzieś jesczze udostępniają authinfo od razu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 a gdzieś jesczze udostępniają authinfo od razu? dropped.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach