nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 Mam na sprzedaż komputer: Core2Duo 2.66 2 GB ram 500 GB dysk (nówka sztuka !!!) - samsunga Płyta głowna Gigabyte s775 Grafika: 7600 GS 512 mb ram obudowa (nówka sztuka !!!) - mustang Zasilacz 400 W - nówka sztuka ! Monitor 17 cali Hyundai (4 letni, działa bez zarzutu). Głosniki logitecha 5.1 (cena rynkowa 300 zł). Konkretne modele płyty itp.. mogę podać osobie zainteresowanej. Komp nie chodził długo, miał dobre chłodzenie około 40 stopni cpu. Cena za zestaw 1000 zł do lekkiej negocjacji. Kontakt: gg 8825822 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 NIP? REGON? (Dżołk) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 Nie ma problemu działalność mam dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 słaby zestaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 Zależy dla kogo, pod serwer może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 nvu napisał: Nie ma problemu działalność mam dalej.Odpowiedni wpis w ewidencji też posiadasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 Cytat Zależy dla kogo, pod serwer może być Postaw WaterHost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 N3T5kY napisał: Postaw WaterHost Chyba ColdHost A tylko zestaw czy na części też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 tylko zestaw. Głowa nie pisz mi w tym temacie ok ? idź se spamuj gdzie indziej.. btw:D N3T5kY=głowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ownede 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 Nie, to Głowa = N3T5KY ; d Wiedziałem o tym pierwszy~! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2009 nvu napisał: tylko zestaw. Głowa nie pisz mi w tym temacie ok ? idź se spamuj gdzie indziej.. btw:D N3T5kY=głowa Trudno się domyślić nie było po jego durnych postach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ownede 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2009 @up A chciałem być first :< Jest opcja kupna bez monitora i głóśników? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2009 Jest, za 800 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ownede 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 Raczej miałbym kupca. Dziś będzie koleś u mnie do pogadam z nim : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2009 Zasilacz też tej wy***.. firmy co obudowa? H@H@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach