Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 Czemu śpieszy się o 5 min? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 A skąd wiesz, że Ty masz dobry? A może to Ty masz 5 minut nie tak jak trzeba : ) 5 minut to raczej w granicach błędu statystycznego... czasem są fora, które się spieszą (czy tam późnią ; ) o godzinę.. albo kilkanaście, bo ciągną czas z serwera, a nikt nie chce nic z tym zrobić.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 A skąd wiesz, że Ty masz dobry? A może to Ty masz 5 minut nie tak jak trzeba : ) http://pl.wikipedia.org/wiki/Network_Time_Protocol A czas na forum faktycznie warto by poprawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 U mnie też się śpieszy, wszędzie się śpieszy a czas mam synchronizowany z neta ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 @Sponsi - ntp.task.gda.pl Błąd statystyczny może mieścić się w granicy 1 min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 Śpieszy się Jakieś ~5 minut @@@@@@@@@@@@@@@ Jednak 7 minut ;D ja mam teraz na zegarku 19:20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2009 Tragedia. Jajko nie ugotuje wam się jak będziecie patrzeć na zmianę na czas lokalny i czas forum Sponsi wrócił? :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2009 coś się zobaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach