Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 http://www.naszechoroby.pl/ Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 wywala prawie co chwila [b]503 Service Unavailable[/b] Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Jakaś paranoja - jestem chory idę do zaufanego medyka i tyle w temacie ... ROZMOWY OSÓB CHORYCH NA TEMAT ICH PROBLEMÓW NIE POPRAWIAJĄ SAMOPOCZUCIA - WRĘCZ PRZECIWNIE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merloy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 ROZMOWY OSÓB CHORYCH NA TEMAT ICH PROBLEMÓW NIE POPRAWIAJĄ SAMOPOCZUCIA - WRĘCZ PRZECIWNIE. może zależy jakie... różni ludzie, różne choroby ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 padło bo były teksty w gazeta.pl i jeszcze gdzieś , jak dla mnie porażka roku i jeszcze na gotowym skrypcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 No ja w TVP słyszałem o tym czymś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 "Połączyły nas nasze choroby" - płakać mi się chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 wylęgarnia hipochondryków z tego będzie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach