Shk 51 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Witam! Stworzyłem małą stronkę www, którą zamierzam umieścić w internecie, szczególnie dla użytku własnego, moich przyjaciół oraz rodziny... Nie mam zamiaru reklamować ją na cały internet. Potrzebuję usługi hostingowej, jest mi zupełnie obojętnie czy darmowej czy płatnej, nie mam jednak zamiaru wydawać na hosting majątku. Nie wiem czy jest to możliwe, ale zadam takie pytanie, czy możliwe jest posiadanie hostingu za max 20zł/rok? Serwer musi obsługiwać PHP w wersji większej lub równej 5.0.! Mile widziane płatności sms! Pozdrawiam i czekam na wasze opinie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 MINIMUM 512MB/3GB, 14 dni testu, Direct Admin PL 21.00 PLN netto rocznie >>KLIK<< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Jak masz własną domenę to odezwij się do mnie na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach