merloy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Witam, nie mogę sie nigdzie doszukac, a od webh nie otrzymalem odpowiedzi od poludnia, jaki jest ich numer konta bankowego? Czy ktos zna? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Ktoś ci swoje poda i będziesz miał problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 http://www.domeny.webh.pl/platnosci.html - 15 sekund to trwało - słabo szukaleś coś .... Ale warto się upewnić czy to samo jest do kont hostingowych ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merloy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Czy to jest BOK? Przeciez wyraznie napisalem ze nie uzyskalem odpowiedzi od poludnia. Domeną sie nie interesuje dlatego też nie mogłem znaleźć numeru konta. Na 'głównych' stronach takich informacji nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Napisałeś: nie mogę sie nigdzie doszukac Więc "nigdzie" ogranicza się do głównej strony wg - a nie ma przypadkiem w panelu klienta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merloy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Napisałeś: Więc "nigdzie" ogranicza się do głównej strony wg - a nie ma przypadkiem w panelu klienta ? Nigdzie tzn strona glowna, kontakt, o firmie, regulamin etc. Nie mam dostępu do panelu klienta (co dziwne bo wczoraj skladalem zamowienie). Ten numer konta Inteligo to nie ten, gdyz pamietam ze byl to numer BGZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 A zadzwonić do webh nie łaska ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Dostałeś w e-mailu od webh.pl po złożeniu zamówienia 43 2030 0045 1130 0000 0770 0810 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merloy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Dostałeś w e-mailu od webh.pl po złożeniu zamówienia 43 2030 0045 1130 0000 0770 0810 Nic nie dostałem ;-) Ale dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 To za co chcesz płacić ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Heh, ja jak coś zamawiam (głównie domeny) to od razu płacę ... bo dane znam na pamięć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merloy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Nie dostałem żadnego maila potwierdzającego złożone zamówienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Nie dostałem żadnego maila potwierdzającego złożone zamówienie... No to moje pytanie za co chcesz zapłacić skoro nie masz potwierdzenia ? W spamie nie masz nic ? Czekaj w takim razie na kontakt od webh bo może zamówienie "zginęło". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merloy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Tak też zrobię. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach