R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Witam bardzo serdecznie mam maly problem z instalacja Bibliotek 32 bitowych na systemieDebian 64 Bitowym chce na swojej maszynie postawic serwer Counter Strike lecz bez wgrania 32 Bitow mogee o CSie zapomniec kiedys na pewnym Forum pewien forumowicz podawal mi te komende do instalacji lecz wylecialo mi z glowy moglby ktos mi pomoc z gory dzieki i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Hmm nie bardzo mi tym pomogles bo niezbyt wiem oco tam chodzi z tego co sobie przypominam poczatek komendy byl apt-get install i cos dalej lecz niewiem co nie pamietam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Hmm nie bardzo mi tym pomogles bo niezbyt wiem oco tam chodzi z tego co sobie przypominam poczatek komendy byl apt-get install i cos dalej lecz niewiem co nie pamietam :)Przeczytaj łaskawie co tam jest napisane (jak nie znasz angielskiego to Google Translate). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach