www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2009 Na sprzedaż linuxy.info zapraszam na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lazy 33 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2009 Na sprzedaż linuxy.info zapraszam na PW a windowsy.info nawet jeszcze wolne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2009 Na sprzedaż linuxy.info zapraszam na PW Oj z netartu.. stamtad lepiej domeny nie brać.. zwłaszcza swieżo założona, to pewnie transfer gdzie indziej jak zawsze za roczną opłatą.. nieopłacalne.. a windowsy.info nawet jeszcze wolne są Windowsy to sa wolne w każdej domenie poza .pl i .ru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 a ja mam 4linux.pl jak by ktoś był zainteresowany to PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość8 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Na sprzedaż linuxy.info zapraszam na PW Po polsku pisze się Linuksy, ale już nie takie wynalazki widziałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach