Ranger 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2009 Od razu mówi , że szukałem w google.pl , ale nie potrafię sobie poradzić z tym błędem . Czy ktoś może mi to wytłumaczyć na chłopski rozum ? Query failed: errorno=1146<li>error=Table 'web3db1.webs_settings' doesn't exist<li>query=SELECT * FROM web3db1.webs_settings www.team-sod.com . Chciałbym jeszcze dodać , że mam linuxa i obsługuję go przez ISPConfig . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2009 www.team-sod.com brak strony Spróbuj naprawić bazę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2009 trochę mało informacji... może zły prefix tabeli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ranger 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2009 no właśnie , bo przy instalacji webspella miałem dać prefix tabeli i dałem "web3db1.webs_" przy czym web3db1 - nazwa bazy .... i z tego zrobił mi się katalog w którym są pliki z przedrostkiem webs_ . Co jeszcze mogę powiedzieć . Jedyne co mogę zmienić to hasło bazy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2009 spróbuj przez konsole naprawić to: myisamchk -r /web/web3db1/webs_settings Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2009 Widać na powyższym screen'ie, że brakuje 2 plików dla omawianej tej tabeli: pliku z danymi ( ) i indeksem. MyISAMchk i wszelkie tego typu sztuczki raczej nie pomogą, bo fizycznie nie ma co naprawiać. Jedyne co się ostało to plik .frm, który zawiera jedynie informacje o układzie tabeli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2009 ojjj nie spojrzałem na błąd tylko... Jeżeli instalacja jest nowa to odtwórz z instalatora ów tabele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach