Sebak 298 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Nie można prowadzić żadnych prac, na stronie efuturo, bo zaraz będzie że padło ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Mi tam o strone nie chodzi, padł mi vps, koledze też Ok, chodzi już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Dedyki się dzis zresetowaly chyba koło 17.15. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Dedyki się dzis zresetowaly chyba koło 17.15. chyba tylko twój... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Dedyki się dzis zresetowaly chyba koło 17.15. 23:05:44 up 87 days yyy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 No niestety moj zresetowal się ni stąd ni zowąd, bez poodu, praktycznie ciągle idle jest. WARNING: mysqlcheck has found corrupt tables Tak więc chyba zasilanko przez chwile padło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Tak więc chyba zasilanko przez chwile padło w/w podany uptime nie jest z jednej maszyny ps. sprawdź maszynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 Widzę, że jakiś nadgorliwy mod czysci temat a EF znow nie dziala (3x w ciągu kilkudziesięciu minut), akurat gdy chcialem zrestartować serwer... Mam nadzieję że to jakies prace konserwacyjne kotre poprawią jakosc uslug Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vlop 32 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 Leży ? Żeby nie było, że to znowu ja nadgorliwie wypisuje: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 potwierdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 dziwne, bo mój dedyk odpowiada i działa normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 Moj takze, caly czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciasgta 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 leży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 Tia leży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 Potwierdzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 U mnie już działa (ciekawe na jak długo). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 No i wstało ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 zabawa w wyłapywanie kilku minutowych przerw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 Pad był na około 30 minut z przerwami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 pudło 15 min razem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 No chyba nie bo mi nie działało od za 15 11:00. Z potem z 2-3 minuty wstało i znów pad do 11:08. Z tym wstaniem to moze wyjdzie te 15 minut to masz racje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2009 Działa wam efuturo? Nie mogę połaczyc się z żadnym serwerem... ZA bramką crowleya 85.128.46.18 chyba coś padło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2009 potwierdzam, że aktualnie nie działa, mam nadzieję, że wstanie dość szybko ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forma Życia 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2009 potwierdzam, że aktualnie nie działa, mam nadzieję, że wstanie dość szybko ;] potwierdzam j/w, leży i gubi trase po do-atman.iwacom.pl [77.79.222.90] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2009 23 minuty padu, oczywiście na WHT pełno postów "nie działa!!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach