xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 A dziękuję ;d Strona sie rozwija, ruch coraz większy, a PR maleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 U mnie ostatnio PR forum spadł z 2 na 0 PS. Sprawdzam PR Google.pl - 7 Sprawdzam PR Google.com - 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 U mnie ostatnio PR forum spadł z 2 na 0 PS. Sprawdzam PR Google.pl - 7 Sprawdzam PR Google.com - 0 Więc widzisz, wszystko świetnie u nich działa stronka mająca 30-40% ruchu w internecie ma pr 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 Na stronce z mojej stopki bez zmian 1. Na swiatse.net również bez zmian - 0. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 nie bylo jeszcze update`a PR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 Ano nie było. Nie siać mi tu zamętu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 xorg ma za duży i chce nam trochę oddać U mnie PR2... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 NIE ma update-u. Zamykam. Dajcie PW jak będzie naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach