Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Czy odnotowaliście jakieś zmiany pagerank waszych stron w ostatnich dniach? U mnie jedna -1, druga -2 (a wszystko przez ***... konkurs) a blog +1. Sprawdzałem w kilku serwisach, i wszystkie wskazują na to że było update. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Tak - był upgrade :] U mnie z 0 na 4 podskoczyło jedno forum :] Jeden spadek -1 mam (chyba, bo nie jestem pewien) A tak to reszta jest bez zmian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Był był Zanotowałem 3 wzrosty do pr2 (w tym mój blog) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 3>1 1-1 1-1 2-2 i ban od googla ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 U mnie PR wszędzie w górę + jeden bolesny BAN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 No ja też zarobiłem filtra w google, ale to już w listopadzie... więc nie konkretnie update PR to dotyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Też wyłapałem filtr w Googlach. Wczoraj pisałem podanie o ponowne rozpatrzenie mojej strony. A PR się nie zmienił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Jak daleko polecieliście? U mnie na głównym słowie kluczowym zepchnęło stronę z 1 na jakąś 34-35 pozycję... no i tak się waha pomiędzy 30 a 40 od prawie 3 miechów :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Mam jeden spadek, pare bez zmian i 3 wzorsty.. banow nie odnotowano.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Moja strona poleciała o około 50 miejsc z głównych fraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Moja strona poleciała o około 50 miejsc z głównych fraz. To się filtr nazywa kolego;d PR mam jaki mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 allegro spadlo PR 0 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 allegro spadlo PR 0 ;) To jest definitywny błąd, bo niemożliwe aby strona top5 w Polsce miała pr0. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prezes-konin 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Od kilku miesięcy nic nie robie ze stronką komu1procent.pl, a page rank wzrasta o jeden co update... teraz podskoczyła do 3... dziwne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 xorg no, a niby co innego Z 5000 unikalnych wejść mam ok. 500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 A mi nic :/ Chociaż we frazach jestem w 1 trójce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Mi 1 forum spadlo -1 a 2 o +1 w gore :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Strasznie kombinują. Lecą bany bardzo często, PR w sumie wyliczany jakoś dziwnie. Ostatnio praktycznie nie ma żadnej gwarancji co się stanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 U mnie praktycznie bez zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 ja tam mam pr=0:P może jak zmienię serwer na europe to się nią zajme a tak pozatym jak analizujecie swoje wejścia unikalne page rank i inne ciekawe rzeczy które prowadzą do żywej dyskusji w tym temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Serwer nie ma znaczenia co do PR O ile serwer jest włączony i strona działa xD stat4u albo GA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Google Analytics A PR to durny miernik nic nie wyznaczający. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 Niedawno był kolejny update =) Page rank dla domeny http://cs-puchatek.pl wynosi 0. Gz dla algorytmu google! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 Był update?? BO u mnie żadnej zmiany, a na pewno jedna ze stron powinna spaść !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 U mnie jak było tak jest xorg gratuluje wysokiego PR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach