webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Witam, informujemy że dzisiaj o godzinie 0:30 nastąpi 15 minutowa przerwa na s1, a o 1:00 przerwa ta dotknie również s2. Za wszelkie niedogodności serdecznie przepraszamy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 A co będziecie robić jak można wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Jak to co. Polepszać się, choć nie wiem po co. Kiedyś były problemy z s1, teraz nie ma w ogóle. Mierzyłem ping swojej strony, to aż sie zdziwiłem, bo chodzi ona najszybciej z pośród stron o tej samej tematyce. Strona chodzi pięknie cały czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 W nocy zostanie przeprowadzona konserwacja systemu oraz drobne zmiany w konfiguracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2009 Witam, informuje że od dzisiejszego dnia powinno być widoczne przyśpieszenie jeżeli chodzi o szybkość generowania i ładowania się stron na s1. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach