erfpgc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Witam! Zamówiłem domenę w serwisie home.pl, jednak rozmyśliłem się i doszedłem do wniosku, że strona nie ma sensu więc nie chcę już tej domeny. Czy coś mi zrobią jeżeli nie zapłacę za domenę w terminie czy zablokują usługę tak jak w przypadku np. domenomania.pl,nazwa.pl etc.. Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Nic się nie stanie po prostu o niej zapomnij. Domena prawdopodobnie została tylko zarezerwowana . Za ok. 21 dni trafi do puli domen wolnych. Home.pl nie ma takiej polityki jak domeny.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
erfpgc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Na pewno? Żeby mi przypadkiem kary nie nałożyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 @erfpgc najwyższy czas zacząć czytać to co się akceptuje przy zamówieniach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
erfpgc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Hmm.. Dobra, napisałem już do home.pl bez problemu ją "odhaczyli" dzięki za info. Temat do zamknięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach