matt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 http://www.webhosting.pl/Telekomunikacja.Polska.w.imie.walki.z.botnetami.wylacza.dostep.do.IRC Teraz to już wogole irc padnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 a mogą to zrobic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Ktos tak wielki jak TP moze wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rz3zNiK 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Już zrobili ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PlusHost 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Blokują porty, czy jak? Ponadto, dziwne - raczej nie powinni tak robić. Botnety swoją drogą, ale być może ktoś chce skorzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 http://www.webhosting.pl/Telekomunikacja.Polska.w.imie.walki.z.botnetami.wylacza.dostep.do.IRC Teraz to już wogole irc padnie Padnie ale tylko w PL.. na szczescie IRC ma się świetnie poza granicami Polski .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Mało to proxy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Często jest tak że jak blokują coś użytecznego, odzywają się hakerzy. Może i tym razem doczekają się strony głównej z hasłem: To ludzka rzecz... okradać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Może i tym razem doczekają się strony głównej z hasłem: mówisz że końcówka lat 90 / początek nowego tysiąclecia powróci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Pamiętasz jak policja zablokowała TBP ? to był atak na stronę policji... no wiem to szwecja... ale polak potrafi Hakerzy nie lubią jak się utrudnia życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Pamiętasz jak policja zablokowała TBP ?to był atak na stronę policji... no wiem to szwecja... ale polak potrafi Hakerzy nie lubią jak się utrudnia życie Raczej stawiałbym na TPB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rz3zNiK 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 z DSL'a o dziwo nie ma problemu z połączeniem do QuakeNETu, ale z ircnetem już są problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Często jest tak że jak blokują coś użytecznego, odzywają się hakerzy.Może i tym razem doczekają się strony głównej z hasłem: Chyba na onecie był taki tekst: "Przedwczoraj policja zamknęła napisy.org, wczoraj hakerzy zamknęli policja.pl" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 TPSA to też kretyn... niedługo kupując neostradę nie będę mógł odpalić GG czy jakiś adresów WWW bo tepsa stwierdzi że GG służy do nadmiernego rozmnażania się pokemonów (sama neostrada starczy) a pewne adresy WWW źle wpływają na rozwój psycho-cos tam dziecka siostry babci Jurka, tego co ma bratanka u Krystyny w Gazowni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 IRC to bezsensowny pożeracz czasu, pomaga się rozmnażać złu w sieci i przyciąga jak magnes ataki DoS - powinno się to filtrować na całym świecie. ( to tylko moje zdanie, proszę nie zapraszać do plemiki ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 No bell ma sporo racji Ale mimo wszystko dlaczego nie zablokuje się internetu jako źródła zła ?? Niedługo to wszystko zablokują i nie będzie niczego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=XIIFCfJ8JHM Przypomniało mi się to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach