ramelof 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Witam poszukuje DirectAdmina. Miał by on posłużyć do instalacji jego i nauki korzystania. Można go jakość skombionować za darmo. Oczywiście nie w celu piracenia tylko naukowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Witam poszukuje DirectAdmina. Miał by on posłużyć do instalacji jego i nauki korzystania. Można go jakość skombionować za darmo. Oczywiście nie w celu piracenia tylko naukowych. Oczywiście, że można za darmo ale będzie to nielegalne. Kup jakiegoś vpsa dopłac do DA i już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Tylko o to chodzi, że nie potrzebuje na tą chwilę VPS-a (czyt. nie zarabiam), a nauczyć zawsze się można. Przyda się na przyszłość. Ja rozumiem, że to nielegalne. ale w celach czysto naukowych nie mam zamiaru z tego czerpać korzyści. Wie ktoś z kąd moge pobrać? edit: prawda błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Ja rozumiem, że to nielegalne. ale w celach czysto naukowych nie mam zamiaru z tego czerpać kożyści. Chyba jednak nie rozumiesz.. nie ma licencji edu i koniec tematu. btw.. korzyści a nie "kożyści" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 www.directadmin.com - zarejestruj sie, zakup licencję life-time, wybierz opcję płatności za pomocą maila. Napisz na support@directadmin.com, aby dali 30 dniową licencję trial i ciesz się nią Zainstaluj u siebie linuxa (polecam Debian, prosty w obsłudze) i zainstalowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Zgadzam się z @nfq, to jest w Twoim wypadku chyba najlepsze rozwiązanie, warunek - stałe IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Napsiałem i zobaczymy, bo dzisiaj to raczej nie pracują. Tak mam stałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach