carmamir 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 Szukam VPSu : - 10-15GB HDD - 40-60GB transferu mc - min. 384MB RAMu - min. 0.4GHz Cena hmmm no najlepiej mniej niż 1/4 serwera dedykowanego (21F mc) więc ok. 5-6F mc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 cheapvps.co.uk p.s. teraz w Polsce jest też taniuśko - sprawdź oferty webh i hitme. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 I są kody promocyjne także: http://sprawdzto.eu/index.php6/38/cheapvpscouk-podwojny-ram/ Ale i tak lekko za drogo, niż chcesz wydać... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 tHo, nie wiem czy to jest dobry pomysł polecać taki hosting, który bawi się w overselling, bo takich parametrów nie dadzą normalnie - nie realne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carmamir 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Ok Panowie dzięki, wybiorę CheapVPS z RAMX2 opcje drugą ==== by BlueMan Przeniosłem posty nt. firmy ConnectSwitch do wątku w którym są opinie na jej temat http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=15781 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 A czy kod RAMX2 jest nadal wazny? Rozmawialem z nimi na czacie przed sekundka i powiedzieli mi ze ten kod juz stracil waznosc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 A czy kod RAMX2 jest nadal wazny? Rozmawialem z nimi na czacie przed sekundka i powiedzieli mi ze ten kod juz stracil waznosc... No to czemu pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Pytam, bo moze jest to kod tylko dla forum WHT czy cos w tym stylu, a kazdemu 'z ulicy' odpowiadaja ze promocji nie ma... nie wiem, glosno mysle ;-) Z tego co mi mowili to nie planuja jakichkolwiek promocji na Europejskie VPS-y bo ich ceny sa i tak bardzo konkurencyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 I co - RAMX2 jest dalej aktualny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach