verde 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Witam mam pewien problem w zasadnie nigdy tego nie robilem bo jakos nie bylo potrzeby, teraz kilka dni wolnych wiec postanowilem sie pobawic w konfiguracje mniej standardowa serwera proftp Chodzi mi o to ze mam panel DA na serwerze by bylo mi latwiej obslugiwac sie serwerem i chce w proftp wlaczyc kilka opcji a miaonowcie ServerName ServerAdmin DisplayLogin W konfigu wpisalem nastepujace rzeczy początek : ServerName "FTP serwera "ServerAdmin moj@nospam.pl ServerType standalone DeferWelcome on DisplayLogin .welcome.msg Nastepie leca standardowe rzeczy Port 21PassivePorts 35000 35999 UseReverseDNS off TimesGMT off TimeoutLogin 120 TimeoutIdle 600 TimeoutNoTransfer 900 TimeoutStalled 3600 [.. i tak dalej...] Restartowalem serwer ftp po kazdych zmianach wgralem plik welcome.msg i cos tam wpisalem testowo lecz na logowaniu na serwer ftp nie widac wiadomosci ani nazwy serwera po prostu jak dawniej logowanie jest prowadzone. Co byc moze zle robie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 Spróbuj DisplayLogin dodać w sekcji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 Tez nic działa niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach