internecik 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Witam, Poszukuję bezobsługowego konta hostingowego dla serwisu (forum na skrypcie IPB) który w ciągu miesiąca notuje 1,5 miliona wyświetleń (200GB transferu). Obecnie serwis zużywa około 700 mb pamięci RAM. Zależy mi na jakości i sprawdzonej marce. Co możecie polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Witam, Jaki ma Pan budżet? Możemy zaoferować albo mocny serwer VPS albo mały serwer dedykowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Dedykowany/vps z administracją/panelem. Na shared nie podziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Witam, możemy Panu zaoferować VPS/dedyka menaged, jeżeli jest Pan zainteresowany to zapraszam po więcej informacji na pw. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Możemy zaoferować albo mocny serwer VPS albo mały serwer dedykowany Problem w tym że aktualnie serwis jest hostowany na serwerze dedykowanym. Chciałbym wrócić na shared ponieważ nie znam sie na administracji serwerem a dedyk + admin to dość spory wydatek miesięczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 ponieważ nie znam sie na administracji serwerem a dedyk + admin to dość spory wydatek miesięczny. W takim razie proszę o określenie kwoty jaką miesięcznie jest Pan wstanie wydawać. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Może napisz jaki aktualnie masz sprzęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Obecny serwer: http://www.ovh.pl/prywatne/produkty/superplan_best_of.xml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Chyba nawet trochę na wyrost. Jak dla mnie bardzo fajny sprzęt, a admina możesz mieć doraźnie, nie cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Witam,Poszukuję bezobsługowego konta hostingowego dla serwisu (forum na skrypcie IPB) który w ciągu miesiąca notuje 1,5 miliona wyświetleń (200GB transferu). Obecnie serwis zużywa około 700 mb pamięci RAM. Zależy mi na jakości i sprawdzonej marce. Co możecie polecić? Śmiało można polecić http://dvps.pl/managed_vps/oferta.html lub 1/4 dedyka http://dhosting.pl/oferta/serwery_dedykowane_14.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Dlaczego nie pasuje Ci obecny serwer? Dobry konfig i po sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Dlaczego nie pasuje Ci obecny serwer?Dobry konfig i po sprawie. Czytać nie umiesz ? Chciałbym wrócić na shared ponieważ nie znam sie na administracji serwerem a dedyk + admin to dość spory wydatek miesięczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Pyknij do mnie na gg 8825822, Mam dedyka w ovh E8400, 4 GB ram, 750*2 GB z adminem malu123. Zainstalowany directadmin, mogę ci konto odsprzedać bo obecnie używam około 2-3 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach