Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 Też chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 Się przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 również chętnie spróbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielokropek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 zgłaszam się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 patrzcie też sie zgłosze ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil164 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Chociaż nie mam szczęścia to się zgłosze ;-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Witam. W sumie losowanie miało się odbyć koło godziny 15.00, no ale odbyło się teraz Numery wylosowanych postów to: 8, 15, 17, 22, 28 czyli: Raffuss, Saint, szymo, Abaddon, Czoobek Zapraszamy tych Panów do mnie na PW pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Gratulacje szczęściarzom! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Również gratuluję I czekam kolejnych losowań - może wtedy się uda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Wow.. Dziękuje.. Pierwszy raz w życiu coś wygrałem.. ekstra.. przyda sie bardzo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 0.o... aż nie mogę w to uwierzyć! Dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 A to niespodzianka Niestety ja mam jakies jajca z kodem promo Już uderzam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 gratuluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 Wszystkie losowania ustawione:/ Gratuluje oczywiście:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 LOL dziękuje nie spodziewałem się tego w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 znowu się nie udało :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach