czyzio 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2008 Witam, znalazłem w sieci ofertę resellerską H9 ( http://www.hostnine.com/reseller-hosting/ ). Zastanawia mnie opcja TOP czyli bez limitów. Czy specjaliści mogą zobaczyć do ich regulaminu jakie są haczyki tej oferty? Mam trochę klientów, którzy trzymają sporo zdjęć i generują sporo transferu z tego powodu. Używam ich konta standardowego i jestem zadowolony z transferów i prędkości serwera. Pozdrawiam Łukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2008 Mam znajomego co ma reseller, ale z ograniczeniami. Nie narzeka. Co do shared unlimited to obecnie mam ponad 100GB zajęte i nic nie mówią a jeszcze tylko 200GB na dysku w serwerze jest wolne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czyzio 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Mam znajomego co ma reseller, ale z ograniczeniami. Nie narzeka. Co do shared unlimited to obecnie mam ponad 100GB zajęte i nic nie mówią a jeszcze tylko 200GB na dysku w serwerze jest wolne xD No właśnie się zastanawiałem nad tym kiedy zaczną kręcić nosem przy większej ilości i szukać wymówek dla blokowania konta. Ja na tym shared unlimited wrzucam powoli od kilku dni dane z innego konta wiec do 60GB dojdzie Niestety muszę dać bardzo złą ocenę dla usług servage.net Nie potrafią zabezpieczyć serwera, mam w statystykach konto ftp, którego nie ma u mnie na liście kont a oni ciągle twierdzą, że to, że ktoś ciągle dodaje mi do indexów trojany to wina zbyt prostego mojego hasła. Nawet jak wysłałem im screena z tym dziwnym kontem ftp to twierdzili, że to nic strasznego. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach