chmuri 89 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2008 Powiedzcie mi bo przeczytałem już naprawdę sporo postów i powiedzcie mi tak słownikowo co to jest firma typu "krzak"?Bo te wyrażenie jest najczęściej używane wht. Wiem że oznacza interesującą firmę które należy powierzyć swoje wszystkie oszczędności i zaufać jej bezgranicznie .Ale tak czysto słownikowo bym prosił A i jakbyście mieli jeszcze jakieś zwroty które są nowinkami na forum to proszę pościć niżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2008 Wiem że oznacza interesującą firmę które należy powierzyć swoje wszystkie oszczędności i zaufać jej bezgranicznieLOL krzak - to firma nie istniejąca. Zero zaufania, zero wiarygodności. często gęsto to po prostu osoby podające się za firmę, a tak na prawdę nie mające zarejestrowanej działalności gospodarczej. Wszystko na lewo. najczęściej w przeciągu pół roku firma zwija interes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2008 Albo w 3 dni tak jak enno.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2008 K - kiedy R - rozkręcisz Z - zamykasz A - A (potem) K - kochany (znikasz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2008 K - kiedyR - rozkręcisz Z - zamykasz A - A (potem) K - kochany (znikasz) ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 hmm Bartek zalozyl wht wiki czyż nie ? może tam można by coś zrobic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 powiedzcie mi tak słownikowo Dzieci ? Najczęściej takie neło, "grające" w CSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach