remder 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2008 Wykonam projekty graficzne np.grafikę do strony www, loga, buttony, wizytówki Więcej szczegółów na moim portfolio: http://remderdesign.yoyo.pl Cena do uzgodnienia w zależności od wymagań Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
locash 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 postaw porzadne porfolio na domenie bo na yoyo to daleko nie zajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Samo portfolio nie zachwyca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 Na operze nawet nie chce sie wszystko ladowac.. oj nie dopracowane strasznie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
remder 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Nie wiem z jakiej opery korzystasz ale mi wszystko dobrze chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 U mnie na operze wszystko działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 Nie wiem z jakiej opery korzystasz ale mi wszystko dobrze chodzi O z takiej: Wersja 9.27 Kompilacja 8841 Łącze 2Mbit komp nader szybki.. ale moge sobie iść zrobić herbatę zanim się np galeria otworzy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2009 kup jakikolwiek pakiet hostingowy ale kup, bo nie ma nic gorszego jak darmowy badziew. Do tego jakaś domena i już cię naród inaczej widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach