maksymilian 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Witam.Poszukuję stabilnego,nie dużego i nie drogiego hostingu pod nowo powstające forum.Płatność najlepiej kwartalna. Oto moje wymagania: Przestrzeń dyskowa: około 500MB Transfer: 5GB/miesiąc Baza MYSQL: 1-2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Po co ci aż tyle przestrzeni i transferu? Z drugiej strony, nigdzie mnie nie dostaniesz, bo to i tak szczątkowe ilości w dzisiejszych czasach :] Jakie fundusze masz? http://cal.pl/ http://linuxpl.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maksymilian 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Chciałbym na początku jak najtaniej,jeśli pomysł "chwyci" to zwiększę parametry konta i wtedy będę myślał o konkretnej inwestycji. Dodam jeszcze że forum będzie stało na skrypcie Invision Power Board 2.3.6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Zapraszam do zapoznania się z ofertą Webh.pl. Możliwość płatności kwartalnych, serwery w Polsce oraz szybka pomoc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 linuxpl.com - polecam serdecznie. Konto z dostępem do SSH nie znajdziesz chyba taniej No, ale jak masz iPB to pewnie stać Cię na coś lepszego każdy przyjmie Cię pod swoje skrzydła z takim skryptem. Tym bardziej, że startujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 No, ale jak masz iPB to pewnie stać Cię na coś lepszego A ile to sciagnac IPB nulled z wareza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tHo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Ja tam polecam hosting.hitme.pl Bardzo tanio i hosting bardzo dobry, zawsze możesz sobie cos dokupic za grosze (transfer) jesli bedzie malo Support bardzo mily i szybko odpowiada. Mam tam forum juz pół roku, ZERO problemów Polecam ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 prohost.pl markowe maszyny w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach