Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Mam pytanie, czy ktoś testował najnowszą wersję Pleska - 9? Może macie nieużywanego VPSa na którym można by to przetestować? Pzdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 A po co to testować ten szitex ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 VPS sie znajdzie ale licencja na to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 VPS sie znajdzie ale licencja na to nie A wersja demo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Osobiście wolę PLESKa niż DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Instaluje właśnie na Windows Server 2003 Pobawię się to coś napiszę;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Nie mogłem już edytować. Zapraszam na PW jeżeli ktoś chciałby się pobawić;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mario1973 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Z moich obserwacji to jest całkiem ciekawy. Pracuje normalnie, żadnych zaciachów (poza brakiem managera migracji - ma być poprawione) nie zauważyłem. M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Ogólnie fajna zabawka ale gdyby nie to że drogo bez limitów domen, w tym miejscu DA góruje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mario1973 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 hm....dziś zauważyłem pełno procesów : /usr/bin/sw-engine-cgi -c /usr/local/psa/admin/conf/php.ini -d auto_prepend_file=auth.php3 -u psaadm z tego co zrozumiałem na innych forach to jest jakiś błąd doprowadzający serwery do crasha (http://forum.swsoft.com/showthread.php?t=56917). Zatem produkcyjnie nie polecam jeszcze tej wersji...... M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 Wygląd jak pod Viste, zło. Osobiście wolę rodzinę 8.x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach