nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2008 Mi się zdaje że warto zrobic schematu który ja napisałem bo wtedy klient wie jakich cen może się spodziewac a takto wchodzi w ciemno i jest ciezej dojsc do celu. Bo takto bedzie klikal w kazda oferte jak szuka dedyka np. za 150 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2008 Mi się zdaje że warto zrobic schematu który ja napisałem bo wtedy klient wie jakich cen może się spodziewac a takto wchodzi w ciemno i jest ciezej dojsc do celu. Bo takto bedzie klikal w kazda oferte jak szuka dedyka np. za 150 zl Ceny moga sie zmieniac - nikt by nie nadazyl za aktualizacja takiego tematu. Uwazam, ze sam pomysl z lista firm jest ok. - dzieki temu nie powinno byc juz postow pt. "zakladam nowy temat bo nie znalazlem opinii o danej firmie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2008 Jestem za koncepcją ertcap'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2008 Najlepsza chyba by była lista alfabetyczna polskich + zagranicznych. Jeśli ktoś będzie zainteresowany i cierpliwy to sobie posprawdza wszystkie... A jeśli będzie niecierpliwy to i tak napisze zapytanie na forum, po czym dostanie chmurę odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Zwlaszcza linki do tematow z opiniami na wht... praktycznie... napisałem.. opinie i linki można znaleźć tutaj: google.pl or http://www.webhostingtalk.pl/index.php?act=Search&f=4 pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Ślicznie dodane, fakt faktem warto by było zrobić to alfabetycznie - było by sprawiedliwiej. Czekam na listę z VPSkami ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 No właśnie nie wiem czy jest sens, bo erctap usunął serwery polskie. Może jednak w pierwszym poście zrobic taka liste z opiniami a potem firmy dawaly by linki do swoich ofert. Jak uważacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 No właśnie nie wiem czy jest sens, bo erctap usunął serwery polskie. Co niby ertcap usunal? Może jednak w pierwszym poście zrobic taka liste z opiniami a potem firmy dawaly by linki do swoich ofert. Jak uważacie ? Od ofert jest osobny dzial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 no moj pierwszy post serwery dedykowane w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 no moj pierwszy post serwery dedykowane w Polsce ? Przeciez jest Twoj post przyklejony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 a sorka nie zauważyłem zwracam honor, w takim razie ide vpsy polskie robic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yojne 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2008 http://logout.pl To co nas wyróżnia spośród firm oferujących serwery VPS to: - kreator konfiguracji serwera - sam decydujesz jakie parametry ma mieć serwer VPS - serwery w Polsce - dobry stosunek ceny/jakości Najlepiej jak sprawdzisz sam: Logout.pl - Serwery VPS i wirtualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 http://logout.pl To co nas wyróżnia spośród firm oferujących serwery VPS to: - kreator konfiguracji serwera - sam decydujesz jakie parametry ma mieć serwer VPS - serwery w Polsce - dobry stosunek ceny/jakości Najlepiej jak sprawdzisz sam: Logout.pl - Serwery VPS i wirtualne CRTL + C CRTL+ V w 2 postach. Bijący profesjonalizm na odległość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach