misioN 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Witam, Napisze od razu, że przeszukałem całe forum, oraz google, i wszystkie inne strony i nic nie znalazłem Poszukuje kogoś kto posiada jakiś prosty panel do ventrilo, lub potrafi go zrobić. Instałowałem już rózne panele, typu ventriloCP, vpanel, ale żaden z nich nie działał.. Prawdopodobnie dlatego, ze były one pod windowsa, a ja potrzebuje na linuxa. Znalazłem gdzieś na google panel, który mogłem zainstalować, ale okazał się niepełny (brak kilku plików) i nie mogłem z nim nic zrobić. Dodam że widziałem na kilku stronkach proste panele do logowania, ale nie wiem skąd taki pobrać, główna strona vcpanelu już nie działa, a na nieoficialnej znalazlem tylko pod windowsa. Pozdrawiam. edit: Pomyliłem działy, więc proszę moderatora o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Witam, Napisze od razu, że przeszukałem całe forum, oraz google, i wszystkie inne strony i nic nie znalazłem Poszukuje kogoś kto posiada jakiś prosty panel do ventrilo, lub potrafi go zrobić. Instałowałem już rózne panele, typu ventriloCP, vpanel, ale żaden z nich nie działał.. Prawdopodobnie dlatego, ze były one pod windowsa, a ja potrzebuje na linuxa. Znalazłem gdzieś na google panel, który mogłem zainstalować, ale okazał się niepełny (brak kilku plików) i nie mogłem z nim nic zrobić. Dodam że widziałem na kilku stronkach proste panele do logowania, ale nie wiem skąd taki pobrać, główna strona vcpanelu już nie działa, a na nieoficialnej znalazlem tylko pod windowsa. Pozdrawiam. edit: Pomyliłem działy, więc proszę moderatora o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu. 50 zł = panel ventrilo jego funkcje: Start , stop , restart, backup , edycja config z przeglądarki , ban , unban, edycja chanel, Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 mam na dysku vcp 2.0 wersje pod linuxa, z tym ze mi cos nie dziala. Jak chcesz to napisz na PW to Ci wysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2008 mam na dysku vcp 2.0 wersje pod linuxa, z tym ze mi cos nie dziala. Jak chcesz to napisz na PW to Ci wysle Wrzuć public Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Odnawiam, bo nie otrzymałem odpowiedzi od Pana Active-Hosting Czy ktoś może napisać mi taki panel ? Oczywiscie za pieniadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2009 VentriloCPLINUX VentriloCPWINDOWS Tutaj podaje linki na ten control panel do ventrilo, podobno ten na windowsa działa Ja sprawdzałem na linuxa, mogłem się zalogować, ale nie potrafiłem tego skonfigurować aby działalo. Może ktoś z Was sobie z tym poradzi i da jakiś opis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 VentriloCPLINUXVentriloCPWINDOWS Tutaj podaje linki na ten control panel do ventrilo, podobno ten na windowsa działa Ja sprawdzałem na linuxa, mogłem się zalogować, ale nie potrafiłem tego skonfigurować aby działalo. Może ktoś z Was sobie z tym poradzi i da jakiś opis. A czy masz plik .sql ? W twojej paczce pod wersj linux wlasnie brakuje .sql pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Mam, poszukam na kompie i dam Ci znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 @RuFiK poszło pw z baza. strona projektu http://ventrilocontrolpanel.com/ dopiero teraz jest tworzona wersja pod linuxa, gdyz autor dopiero dostał VPS-a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 W sumie to ja już dałem sobie spokój z tym panelem, aktualnie mam prosty panel na start/stop/restart i edycje plików i jestem zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/vcp/common/ftp.class.php on line 235 ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 ???? podales dobre dane w ftp.class.php ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Szkoda czasu na ten panel, on w 100% nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 podales dobre dane w ftp.class.php ?? Hmm do czego on potrzebuje ftp ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 @RuFiK nie wiem ja zainstalowac zainstalowalem, tylko mi uruchamiać procesu nie chcialo. reszta dzialala wiem, ze nie dziala. znam osobe która poprawila tą wersje i wysłała do autora projektu. zobaczymy, może na dniach będzie dostępna na stronie projektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 @RuFiK nie wiem ja zainstalowac zainstalowalem, tylko mi uruchamiać procesu nie chcialo. reszta dzialala wiem, ze nie dziala. znam osobe która poprawila tą wersje i wysłała do autora projektu. zobaczymy, może na dniach będzie dostępna na stronie projektu. standardowy log i pass to: admin/password ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 standardowy log i pass to: admin/password ? Wiesz co nie pamietam, sprawdź w bazie, albo poprostu przez mysql dodaj sobie nowego usera z prawami administratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Nie, wszystko ustawiasz w sql.. pod winowsem standard to admin/password a tutaj jest inaczej Ja pamiętam ze w tym panelu udało mi się odpalić status i nic wiecej, wyskakiwał błąd ftp i dałem sobie spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 marczak odezwij sie do mnie na gg, ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palka1 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 A jest jakis panel dzieki ktoremu mozna dodawac serwery ? Tak zeby nie trzeba bylo stawiac recznie Chodzi mi o cos takiego jak TeamSpeak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 3, 2009 A jest jakis panel dzieki ktoremu mozna dodawac serwery ?Tak zeby nie trzeba bylo stawiac recznie Chodzi mi o cos takiego jak TeamSpeak nie, nie ma:) Jak chcesz sprzedawac serwery ventriloto mozesz zawsze komus zlecic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exidox 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Witam, poszukuję pliku .sql dla vcp pod linuksa, parę postów wcześniej była o tym mowa, jeżeli ktoś posiada owy pliczek to bardzo proszę o kontakt Pozdrawiam PS sorki za archeologię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach