m4r 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Witam, zakupię kilka/kilkanoaście kont (na początek 20), wymagania co do każdego konta: 300 mb powierzchni, 3GB transferu/miesiac, 1 baza MySql, dedykowane IP, możliwość podpięcia domeny. Wszystkie oferty tu lub na PW, mile widziana FVAT. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 dedykowane IP, Chcesz mieć 20 adresów ip tylko dla siebie? Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Może chodzi o każde konto na innym lub własnym IP Jedno takie konto za 15 zł netto rocznie (w cenę nie jest wliczone dedykowane IP - koszt 2.50 netto miesięcznie do każdego z kont). Minimalna ilość zamówionych kont: 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4r 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Chodzi o to by każde konto było na innym IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Domyśliłem się Ofertę przesłałem na pw. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Sprawdz hekko.pl Z tego co wiem to maja troszke IP dla kont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2009 jeżeli nadal aktualne to zapraszam: http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=7 ponad 50 adresów IP do wyboru, przy zamówieniach "hurtowych" rabat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach