ktoś 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2008 Witam, Szukałem na wht czegoś na temat polskihosting.pl bo w pierwszej chwili mnie zainteresowała ta strona. Pomimo pewnych podejrzeń na temat jej właściciela nic niepokojącego nie znalazłem na WHT... Więc może mi ktoś powie: jak to jest z obiektywnością tego serwisu? Wygląda jak jedna wielka reklama domeny.pl, zwłaszcza "katalog firm" jest rozbrajający Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2008 Na pewno reklama domeny.pl :| wszędzie odnośniki do nich... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Wystarczy poczytać http://forum.polskihosting.pl/ mega rotfl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 http://forum.polskihosting.pl/showthread.php?t=375 xD nowe posty im przybywają, mają aktywnych forumowiczy przynajmniej :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PlusHost 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Hm, ja sprawdziłem jakie strony są jeszcze na tym serwerze i proszę, oto wyniki: Host : polskihosting.pl IP : 87.204.147.140 Znaleziono stron : 25 * 1. CERTYFIKATYSSL.COM * 2. CERTYFIKATYSSL.ORG * 3. DOMENY.NET * 4. DOMENYEU.COM * 5. EUROWEBPL.COM * 6. KONADNAILS.NET * 7. certyfikatyssl.net * 8. domeny.net.pl * 9. domeny.pl * 10. domeny.projekt.domeny.pl * 11. euroweb.com.pl * 12. forum.polskihosting.pl * 13. infoeu.pl * 14. konad.pl * 15. konadnail.net * 16. konadnail.pl * 17. live2.domeny.pl * 18. mail2.domeny.pl * 19. nask.domeny.pl * 20. off.domeny.pl * 21. polskihosting.pl * 22. pomoc.domeny.pl * 23. tanie-domeny.com * 24. taniedomeny.com * 25. uc.domeny.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Tak na marginesie to gołym okiem widać, że robił to ten sam grafik co domeny.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2008 Właścicielem polskihosting.pl są domeny.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach