ShopPratch 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2005 Witam podrzucicie jakieś namiary na hurtowników domen globalnych? zarówno polskich jak i zagranicznych? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2005 a google nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ShopPratch 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2005 skoro pytam o to na forum wbhostingtalk to chyba logoczne jest że liczę na odpowiedzi od osób z "jakimś' doświadczeniem na zasadzie polecam nie polecam ... w google raczej trudno o takie informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2005 Jednak z drugiej strony, ktos majacy dostep do tanich domen nie zawsze bedzie chcial sie podzielic informacjami. Konkurencja nie spi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ShopPratch 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2005 zgoda, ale sporo juz na tym forum czytalem praktycznych porad "z doświadczenia" w spiskową teorię dziejów nie wierzę :-D więc mam nadzieję że ktoś jednak podpowie coś sensownego .. w przeciwnym razie faktycznie zostanie mi gógel i metoda prób i błędów ... naprawdę nikt nie pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2005 Szczerze to na hurtowym kupowaniu sie nie znam, ale na webhostingtalk.com polecaja: www. godaddy.com www. registerfly.com Ewentualnie zostanie resellerem www. enom.com/resellers/default.asp Jesli chodzi o domeny .com to wybralbym firme zagraniczna. Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śledziu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2005 Tylko niezapominaj enom, godady i registerfly wymagają "wykupu" określonej ilości domen/konta A te które tego niewymagają przeważnie cenowo odpadają, bo płacenie np. 14$ za domenkę to nie jest tanio. Szukaj, szukaj, ja straciłem 2 dni na znalezienie odpowiedniej firmy i ceny u nich kształtują się w granicach 7$ Ale nic więcej nie powiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ShopPratch 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2005 ..moze chociaz tylko tyle czy "wykupywales okreslona ilosc domen/konto" czy nie? wnioski wyciagne samodzielnie Fobi: dzieki za namiary to juz jest cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach