Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Drodzy użytkownicy WHT Życzę wam wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Żeby wszystkie biznesy się wam udały. A przede wszystkim życzę wam dobrych klientów, którzy zawsze będą zadowoleni. Zapraszam każdego do przyłączenia sie do życzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Jeszcze nie ma gwiazdki za oknem a już życzenia ? Ale co tam ja też, ze swojej strony życzę wszystkiego dobrego, odpoczynku od szumu wentylatorów, połączeń SSH, życzę żeby każdy zjadł tyle ile chciał, wypił tyle ile chciał, spędził czas jak tylko chce i nie myślał o zyskach, stratach. Po prostu Wesołych Świąt takich jakich sobie każdy wymarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Ja mimo że jutro mam do przenoszenia 2 serwery, uważam że jest to czas aby trochę odpocząć od techniki, więc życzę wszystkim spokojnych świąt oraz sylwestra spędzonego z rodziną, a obecnym tu przedstawicielom firm hostingowych aby chociaż na święta obyło się bez awarii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Drodzy użytkownicy WHT Życzę wam wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Żeby wszystkie biznesy się wam udały. A przede wszystkim życzę wam dobrych klientów, którzy zawsze będą zadowoleni. Zapraszam każdego do przyłączenia sie do życzeń podziękować oraz nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Ja także dołączam się do życzeń ! ;-) Wszystkiego najlepszego panowie, przede wszystkim zdrowia którego mi ostatnio zdecydowanie brakuje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość8 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Aż strach otwierać lodówkę Pewnie z niej też wyskoczą życzenia. Ile można... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Aż strach otwierać lodówkę Pewnie z niej też wyskoczą życzenia. Ile można... Zobaczysz napis EDART <joke> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Mokrego dyngusa i smacznego jajka! ( ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Wszystkiego najlepszego Moje postanowienie nowo roczne, to stać się poważnym i nie pisać głupot na WHT. Może podzielimy się wirtualnym opłatkiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 dzieki za życzenia i Nazwajem Życzę Wam dużo radości, miłości oraz sukcesów zawodowych w Nowym roku 2009:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Wesołego Alleluja i smacznego jajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Leniwych dni ustawowo wolnych od pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 I każdemu Dell/HP pod choinką ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vetinari 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Niech Wam Święty Mikołaj pod choinkę podrzuci jakiś fajny serwerek (może coś z serii IMB Power? ), a jak się nie uda, to chociaż setkę macierzy w raid10 z samych dysków ssd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Wszystkiego naj naj naj drodzy WHT'owicze A dla moich klientów : www.govern.pl/zyczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Wesołych i spokojnych Świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Wesołych Świąt i jak największego uptime'u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Dzięki i nawzajem. Odpoczynek na WHT jest - brak świątecznej dekoracji na forum. Niech to będzie taka odskocznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Ładna grafika w mailu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Spelnienia marzen w nowym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Ja wszystkim wysylam takiego smsa: Wlasnie sie czegos dowiedzialem. Wiesz na jaka kretynke wyrwen przez Ciebie? Nie wiedzialem ze jestes taki myslal ze mozna Ci ufac wszystko powiedziec! Wiesz jak to boli? Nie chce Cie widziec i nie pisz do mnie. Co myslisz ze kim Ty jestes? Bardzo mnie rozczarowales. Mogles od razu powiedziec ze Swiety Mikolaj nie istnieje Wesolych Swiat Efekt gwarantowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 @CSerwer.pl Ten sms jest bezsensowny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PlusHost 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Byłbym wielce zaskoczony dostając taką wiadomość. Również dołączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego, wesołych świąt. Niech to będzie dla was chwila odpoczynku bez internetu, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Nie cierpię świąt. Ledwo mi się udało kupić ostatni chleb w sklepie (po 8 rano), w telewizji jakieś bzdury, w radiu bzdury, skrzynka pełna świątecznego spamu (wliczając to forum) i wszyscy wyglądają jakby zaraz miał koniec świata nastąpić (albo sra... rozwolnienie). Czym tu się podniecać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach