Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 Witam, Szukam darmowego agranicznego hostingu z mozliwoscia podpiecia domeny. Co do specyfikacji, nie jest ona wygórowana php4, 5 - moze byc mysql - nie musi byc FTP - chociaz 1 konto subdomeny itp nie zalezy mi na tym Potrzebuje tylko miejsca na umieszczenie statycznej strony Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariolosek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 Tu jest dość sporo wraz z dokładnymi opisami: http://www.free-webhosts.com/search-webhosts.php?ORDER=16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 RuFik, a dużo miejsca i transferu? Bo mogę się podzielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 RuFik, a dużo miejsca i transferu? Bo mogę się podzielić miejsca hmm z max 100 mb a co do trafficu to hmm 10 - 15 GB miesiac, aczkolwiek i tak nie wiem czy to nie za duzo ps. gdzie twój serwer leży, czy moglbym prosic o jakiegos ipka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach