Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 A więc chce zainstalowac NFS Most Wanted ( oryginalna żeby nie było ). No i uruchamiam instalatora, wpisuje cd-key i wyskakuje, że chce nowszego Directxa..wpisuje w uruchom dxdiag no i patrze, że mam 9.0c:/ no, ale znalazłem gdzieś 10 pod xp no to zainstalowałem, a instalator dalej, że chce nowszego Wie ktoś o co może chodzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 hmm a próbowałeś tego co jest na płycie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 ale znalazłem gdzieś 10 pod xp no to zainstalowałem, a instalator dalej, że chce nowszego Wie ktoś o co może chodzic? Zdajesz sobie sprawę z tego, że to co zainstalowałeś wcale nie pochodzi z Microsoft'u i w związku z tym NFS ma prawo w ogóle nie rozpoznawać takiej nieoficjalnej wersji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 Gdzie znalazłeś DX10 pod XP? Pytam z ciekawości ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 Zdajesz sobie sprawę z tego, że to co zainstalowałeś wcale nie pochodzi z Microsoft'u i w związku z tym NFS ma prawo w ogóle nie rozpoznawać takiej nieoficjalnej wersji? Tak..ale wcześniej 9.0c ściągałem ze strony microsoftu i na nim nie działało.. chmuri: tak próbowałem. pod koniec instalacji error, pewnie dlatego, że tą samą wersje instalowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 Gdzie znalazłeś DX10 pod XP?Pytam z ciekawości ... klik Tak..ale wcześniej 9.0c ściągałem ze strony microsoftu i na nim nie działało.. kilk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 To miało wyglądać jako ładna aluzja... "po kiego grzyba pan używasz coś co nie pochodzi od producenta" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 To miało wyglądać jako ładna aluzja... "po kiego grzyba pan używasz coś co nie pochodzi od producenta"Zabrakło ' ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 p :** dzięki, działa jeden ze sposobów które znalazłem. A konkretnie ten: Błąd "DirectX nie znaleziony" podczas instalcji gry. Ten błąd może się pojawić gdy DirectX nie może poprawnie sie skomunikować z instalatorem. Możesz ręcznie zmienić sposób w jaki instalator będzie sprawdzał obecność DirectX: 1. Start >>> Uruchom 2. Wpisz D:\AutoRun.exe -DXInstalled 3. Uruchom instalację ponownie. * W miejsce D wpisz swoją literę napędu CD/DVD w którym znajduje się płyta do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach