webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 Witam, ze względu na zbliżające się święta oraz sylwester w dniach od dnia 23 grudzień br. do 02 styczeń 2009 nie liczymy transferu przez co nie muszą się Państwo martwić że w dni wolne Państwa serwis będzie niedostępny. Warto również dodać że kilka dni temu została dodana nowa maszyna o oznaczeniu s2 oczywiście znajduje się ona w Polsce(Łódź). Pozdrawiamy Webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 Szkoda że nie dotyczy to vps :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 Promocja ta dotyczy tylko serwerów www oraz reseller. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 [qupote]Szkoda że nie dotyczy to vps :> A co tam, jak szaleć to szaleć Rozszerzam promocje o VPSy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 [qupote]Szkoda że nie dotyczy to vps :> A co tam, jak szaleć to szaleć Rozszerzam promocje o VPSy. Szaleńcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2008 [qupote]Szkoda że nie dotyczy to vps :> A co tam, jak szaleć to szaleć Rozszerzam promocje o VPSy. a mój dedyk? :PPPPP <joke > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 a mój dedyk? :PPPPP wink.gif I dedyków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 I dedyków Super Masz Sebak jednego karpia u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 A ja ;P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Ty bierz karpia, ja biorę ciasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 A pierogi dla mnie )) W ogóle fajna promocja, taka niestandardowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Tydzien trafik no-limit na dedykach No panowie rtorrent w ruch btw. kto piecze sernik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Sebastian nie pij tyle już... :-))) Co do sernika ... ja wczoraj piekłem sernik i makowiec. Były drobne problemy przy kompilowaniu, ale w sumie upgrade kompilatora i jakoś poszło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Za rok na swieta beda rozdawac DELL`e i HP`ki A o transferze no-limit nie wspomne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 Sebastian nie pij tyle już... :-))) W wigilię nie piję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 W wigilię nie piję Mi sie chłodzi ale to dopiero jutro O ciastach nie piszcie bo jako ze jestem cukiernikiem to mialem ostatnie dni przefajdane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 W wigilię nie piję Taa, tylko dzień przed - a skutki zostają widoczne przez przynajmniej tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 a ja sobie walnołem włoskie pół słodkie winko lampka wina tak na serducho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 a ja sobie walnołem włoskie pół słodkie winko lampka wina tak na serducho A co to ma do transferu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 xorg, pewnie RuFIK dzięki temu ma lepszy TRANSFER krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2008 @xorg RuFiK świętuje promocję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach