ktoś 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2008 Jak w temacie. Mam do sprzedania taką domenkę. Oferty proszę składać na pw. Domena w ovh na ok 10 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 ja dam 1 zl od reki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 och RuficzQ ;* kochany jesteś A tak na serio: chętnie się tego pozbędę... ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 och RuficzQ ;* kochany jesteś A tak na serio: chętnie się tego pozbędę... ;P A tak na serio to na ile wyceniasz domene, oraz gdzie została ona zarejestrowana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 w ovh, stówką się zadowolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Czy jst jakis ruch na stronie, poka staty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 Nie monitorowałem jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach