Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 Witam Posiadam łącze UPC 4 MB /512 KB Dzielone na 2 PC przez Ruter DIR 100 Drugi komputer jest teraz wyłączony Screeny : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 Bym powiedział, że to problem z passive mode, ale wygląda na to, że przynajmniej jeden plik udało Ci się skopiować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 Generalnie wkurzające jest wgrywanie skryptów i nagle na jakimś pliku się zatrzymuje i stoi jak ten debil i nie kopiuje, ino po czasie wywala błąd i się pyta czy dalej kopiować, po kliknięciu TAK idzie dalej, jest jakiś sposób na to bo zdeka wkurzające jest wgrywanie 5 MB na serwer w pół godziny przez co stoi w miejscu przez 5 minut na jednym pliku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2008 Ja miałem problemy że z Passive Mode poszło kilka plików, później padło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2008 Generalnie wkurzające jest wgrywanie skryptów i nagle na jakimś pliku się zatrzymuje i stoi jak ten debil i nie kopiuje, ino po czasie wywala błąd i się pyta czy dalej kopiować, po kliknięciu TAK idzie dalej, jest jakiś sposób na to bo zdeka wkurzające jest wgrywanie 5 MB na serwer w pół godziny przez co stoi w miejscu przez 5 minut na jednym pliku... Ja nigdy takich problemów nie mam :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2008 uzywaj FileZilla tak jak polecil 'juvenito' - nie pożałujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2008 uzywaj FileZilla tak jak polecil 'juvenito' - nie pożałujesz Ja właśnie tego używam i nigdy problemów takich jak tu nie mam :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2008 Miałem to samo, zmieniłem klienta ftp . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2008 ja też miałem problemy ale dopiero total commander mi powiedział że nie mam miejsca na serwerze. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach