webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 Z TKTelekom również nie działa ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 A z chello działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 Działa ale dość długi mieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stevensoon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 mi obecnie też juz nic nie dziala... i zero kontaktu czekam juz tydzien na licencje directadmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 Z netii OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 DNS'y.. netzip'a coś nie teges Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 Z netii OK. Dziwne, bo u mnie nie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 U mnie nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 Dziwne, bo u mnie nie . OT ON Bo masz piracką Netie ^^ OT OFF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 U mnie nadal bez zmian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 U mnie nadal bez zmian U mnie tak samo... Ani na netii, ani na neostradzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olko 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 Właściciel już nie odwiedza forum, a firma zwija swoją działalność hostingową. Nie napiszę nic więcej w tej sprawie bo powinien to zrobić sam właściciel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 To tak wyłączyli serwer jak światło na wieczorynkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2009 GTS Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abinthenet 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2009 Na szczęście skorzystałem z okresu testowego i gdy właśnie miałem robić przelew... Grunt, ze zdążyłem się na czas zwinąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2009 mi (netia) do dzisiaj strona nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2009 Mi działa netzip teraz normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2009 jak to napisałeś to faktycznie, mi też strona zadziałała;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2009 Widzisz jak ja działam na netzipa #Tak działam że aż znowu nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2009 Za to mi na neo nie działa W sumie nie ma sensu pisać, komu działa a komu nie Jestem tylko ciekaw, czy netzip ma zamiar się gdzieś przenieść, bo obecny uptime to tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach