Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 I stać ich na cPanela? Chociaż nie jest to jedyny krzak z cPanelem Apache 1.3 PHP 5.2.5 Jak na możliość korzystania z EasyApache to trochę cienko W uk trzeba podawac dane firmowe? Wypadało by chociaż tyle co mZone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 Pakiet bez żadnych limitów za 180 zł rocznie - niesamowite... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 Apache 1.3 i co z tego? hmm??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 i co z tego? hmm??? IMO trochę odbiega to od standardów. A bynajmniej php 5.2.5 napewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 IMO trochę odbiega to od standardów.A bynajmniej php 5.2.5 napewno a gdzie te standardy są wyznaczone, że trzeba mieć apache w wersji 2.x ? nie zaznaczyłem php więc nie wymiguj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 a gdzie te standardy są wyznaczone, że trzeba mieć apache w wersji 2.x Oficjalnie standardów niema, ale chyba sam przyznasz że obecnie używa się 2.x Bronisz tego krzaka czy jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 Oficjalnie standardów niema, ale chyba sam przyznasz że obecnie używa się 2.x Bronisz tego krzaka czy jak ? nie tylko nie lubie jak ktoś pier*** głupoty i to dosłownie.. używa to co się dobrze zna i dobrze się w nim czuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość8 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 nie tylko nie lubie jak ktoś pier*** głupoty i to dosłownie.. używa to co się dobrze zna i dobrze się w nim czuje... Popieram. Sam nadal używam Apache 1.3 i będę tak długo jak będzie dostępny w pakietach mojej dystrybucji. Pewnie N3T5kY zasugerował się, że skoro u niego w gimnazjum, żeby mieć kolegów, trzeba mieć najnowsze kredki, to w prawdziwym świecie będzie podobnie. Wybaczmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 Dalsza dyskusja na temat używania apache 1.3 na serwerach hostingowych tu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 1.3 jest bardzo funkcjonalną i bardzo szybką wersją A co do PHP to robi jakąś różnice 5.2.0 a 5.2.6? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 Oficjalnie standardów niema, ale chyba sam przyznasz że obecnie używa się 2.x Głupoty gadasz $ telnet ::1 80 Trying ::1... Connected to ::1. Escape character is '^]'. HEAD / HTTP/1.0 HTTP/1.1 200 OK Date: Sat, 20 Dec 2008 12:12:11 GMT Server: Apache/1.3.29 Last-Modified: Wed, 12 Nov 2008 02:32:44 GMT ETag: "fcfc59f6e140702d93726789791c34b6966ac189" Accept-Ranges: bytes Content-Length: 2212 Connection: close Content-Type: text/html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 Również używam 1.3 i sądzę, że jeszcze długo na nim posiedzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość8 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 Server: Apache/1.3.29 OpenBSD :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 OpenBSD :>Oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2008 A co do PHP to robi jakąś różnice 5.2.0 a 5.2.6? Trochę się uzbierało http://www.php.net/ChangeLog-5.php Pewnie N3T5kY zasugerował się, że skoro u niego w gimnazjum, żeby mieć kolegów, trzeba mieć najnowsze kredki, to w prawdziwym świecie będzie podobnie. Wybaczmy. Może ty w wieku 17 lat chodziłeś do gimnazjum. Ja nie. Każdy woli coś innego, ja Apache 2.2.x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2008 Każdy woli coś innego, ja Apache 2.2.xFakt, że coś wolisz, nie robi z tego automatycznie standardu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2008 No taa zagalopowałem się trochę Ale chyba mi wybaczycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach