Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 Witajcie Wracam dziś ze szkoły, zaglądam do skrzynki a tam miła niespodzianka Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 Nie widać tego obrazka z linka, bo jest .htaccess na serwerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 Nie wiem w sumie ocb, ale pewnie w styczniu dostane noworoczne życzenia z domeny.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 Nie wiem w sumie ocb, ale pewnie w styczniu dostane noworoczne życzenia z domeny.pl Wraz z przedsądowym wezwaniem do zapłaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 Nie widać tego obrazka z linka, bo jest .htaccess na serwerze Wybacz, zapomniałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 że też nie szkoda wam kasy na takie pierdoły co to w sekundę idą do kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2008 że też nie szkoda wam kasy na takie pierdoły co to w sekundę idą do kosza. Ja bym wolał maila, i np. kilka GB transferu więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach