kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 Witam, Co sądzicie o tej ofercie http://thenynoc.com/vps.html wprawdzie USA ale odemnie pingi idą granice 110-120 ms Mi najbardziej podoba się ten plan za 5$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 za tanio pewnie szybko się zwiną ! jeżeli przetrwa dłużej niż miesiąc to kupuje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 za tanio pewnie szybko się zwiną ! jeżeli przetrwa dłużej niż miesiąc to kupuje ... Myślisz ze firma oferująca kolokacje i serwery dedykowane zwinie się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 Oo całkiem najs, za niecałe 4 dolary w miarę VPS'a można już mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 Takiej oferty jeszcze nie widziałem;] Trzeba oczywiście wypróbowac. Kriss bardzo aktywny w wyszukiwaniu ofert vps jesteś widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 Takiej oferty jeszcze nie widziałem;]Trzeba oczywiście wypróbowac. Kriss bardzo aktywny w wyszukiwaniu ofert vps jesteś widzę No ja to wszystko pod zaplecza , potrzebuje wielu różnych IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 No ja to wszystko pod zaplecza , potrzebuje wielu różnych IP A zamówiłeś już tam vpsa? Jeżeli tak to informuj jak to przebiega wszystko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 Myślisz ze firma oferująca kolokacje i serwery dedykowane zwinie się ? chyba pospieszyłem się z oceną , wczytam się później ale jak narazie to więcej negatywnych opini (via google. http://www.vistainter.com/reviews/T/thenynoc.com/) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spidnet 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 VPS super za 5$ ale trzeba wziąć pod uwagę to, że osobno się płaci za panel administracyjny, dodatkowa przepustowość łącza :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Dolar wg. NBP (26.12.2008 19:14) kurs średni: 2,9313 Koszt serwera na PLNy bez żadnych opłat za przewalutowania - 14,6565 zł W naszej promocji można kupić VPSka za 2,66 zł taniej, w Gdańsku, na porządnych łączach i z supportem w j. polskim, który pracuje w tej samej strefie czasowej Co prawda jest mniej transferu, ale za to lokalne łącze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Dolar wg. NBP (26.12.2008 19:14) kurs średni: 2,9313 Koszt serwera na PLNy bez żadnych opłat za przewalutowania - 14,6565 zł W naszej promocji można kupić VPSka za 2,66 zł taniej, w Gdańsku, na porządnych łączach i z supportem w j. polskim, który pracuje w tej samej strefie czasowej Co prawda jest mniej transferu, ale za to lokalne łącze. Wez czlowieku przestan spamowac ta swoja oferta,gdzie nie wejde to hitme non stop, to nie jest temat odnosnie twoje firmy więc to uszanuj i nie spamuj. jak zawsze masz wszystko najtańsze, najszybsze, najstabilniejsze i najlepsze. żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 @juv ma rację. Po co szukać w USA jak w PL ma się pod nosem fajną ofertę p.s. Marekxbx skąd pewność że oni nie mają porządnych łącz ? ping to nie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 p.s. Marekxbx skąd pewność że oni nie mają porządnych łącz ? ping to nie wszystko Cóż... marekxbx ma chyba monopol na porządne łącza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Co najwyżej jego serwerownia, na pewno nie on ... a raczej serwerownia w której się hostuje/kolokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 @juvenito dzięki :-) @najdmen Nie zaprzeczałem, że oni nie mają Jednak tak abstrahując od mojej poprzedniej wypowiedzi - połączenie do Polski od nich napewno masz lepsze Ty, Active-Hosting, Sebak / Webh, ja oraz inni providerzy trzymający VPSy w Polsce @Fiercio Odpuścił byś sobie te uszczypliwości chociaż w święta... Nikt tutaj żadnego monopolu na nic niema, bynajmniej z tego co mi wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Hitme, Webh, firmy które są znane a nie jakieś amerykańskie szity, które za miesiąc znikną. thenynoc jest jedna z wiekszych firm maja wlasne DC,wiec zastanow sie zanim cos napiszesz a temat jest odnosnie tej firmy a nie hitme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Temat brzmi: "VPS-y jak za darmo ;)" co wcale nie sugeruje konkretnej firmy. Panie kriss83 - są święta - odpuśćmy sobie oboje uszczypliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Temat brzmi: "VPS-y jak za darmo " co wcale nie sugeruje konkretnej firmy. Panie kriss83 - są święta - odpuśćmy sobie oboje uszczypliwości. no moze nie dokladnie zatytułowałem temat , ale chodziło mi o jedną firme ,nie kilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Ciekawe jak z CPU tam jest... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2008 Ciekawe jak z CPU tam jest... . Zapewne dynamicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucek111 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 sprawdzilem chcialem kupic i zamiast 5 dolarow jak wczesniej pisali wyswietlilo mi sie ze mam zaplacic 60 za vps samego tego niby za 5 dolarow Description Price VPS Plans - The Super VPS (server1.forumnaruto.cba.pl) » Operating System: Ubuntu 6 » Memory: 512MB Guaranteed » Disk Space: 10GB » Transfer: 1000GB » Control Panel: None » Port Speed: 10Mbps » How did you hear about us?: None $60.00 USD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 sprawdzilem chcialem kupici zamiast 5 dolarow jak wczesniej pisali wyswietlilo mi sie ze mam zaplacic 60 za vps samego tego niby za 5 dolarow Description Price VPS Plans - The Super VPS (server1.forumnaruto.cba.pl) ? Operating System: Ubuntu 6 ? Memory: 512MB Guaranteed ? Disk Space: 10GB ? Transfer: 1000GB ? Control Panel: None ? Port Speed: 10Mbps ? How did you hear about us?: None $60.00 USD to cena za rok niema chyba miesiecznej platnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Za cały rok z góry opłata?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 Za cały rok z góry opłata?? no to wyglada, tez niewidze miesiecznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2008 W tej cenie to i tak promocja o_O Ciekawe jak z jakością/wydajnością... ile klientów upychają na taką maszynę... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach