Bad Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2008 Witajcie. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc i o poradę przy wyborze hostingu. Opisze teraz swoje wymagania dotyczące planu hostingowego: Potrzebuje shared hostingu, miejsce na dysku około 2 GB. Miesięczny traffic około 30 GB/mc lub więcej. Przynajmniej jedna baza danych SQL(ważne żeby nie było ograniczenia wielkości), możliwość podpięcia domen, dostęp do FTP, phpmyadmin, panel najlepiej direct admin. Najmilej widziana płatność miesięczna. I co najważniejsze potrzebuje hostingu pod forum o tematyce gsm z elementami warezu. Odpada więc większość polskich serwerowni. Gdyby ktoś z Was jednak miałby coś do zaproponowania dla mnie bardzo proszę o kontakt, interesują mnie również polecenia sprawdzonych zagranicznych hostingowni. Znalazłem w Google kilka malezyjskich sererowni jednak bez waszych opini to takie kupowanie kota w worku. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bad Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 http://prahost.com/shared-hosting.html Aktualnie gdzie się hostujesz? Aktualnie nigdzie po poprzedni serwer mi padł. Kupiłem kolejny serwer w firmie która jest tu dobrze znana jednak obsługa mnie olała i do dziś nie doczekałem się na wgrania backupu bazy przez ssh, a wgranie w inny sposób jest niemożliwe z powodu ograniczeń pma lub mulenia serwera. Ale nie o tym temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 bigdump i wgrasz każdą bazę ( nawet takie powyżej 1gigabajta) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bad Guy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2008 bigdump i wgrasz każdą bazę ( nawet takie powyżej 1gigabajta) Dzięki za rade, na pewno zapoznam się z tym narzędziem ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach